tigara electronica aramax

Țigara electronică a câștigat foarte mult teren încă din anul 2004, când acestea și-au făcut simțită prezența pe piață. Atunci când ne hotărâm să facem această schimbare în viața noastră, ne dorim niște vaporizatoare care să fie rezistente și care să nu ne conducă spre îmbolnăvire, de aceea trebuie să ne documentăm despre un producător înainte de a da o comandă.

Sunt foarte rezistente

Cumpărând o țigară electronică de calitate ne putem bucura de experiența vapatului pentru câteva luni bune, poate chiar ani. Bineînțeles, din punct de vedere al autonomiei contează foarte mult să apelăm la un producător serios, cu experiență și să nu alegem cele mai ieftine țigări electronice pentru că nu toate sunt de calitate.

Pot fi încărcate foarte ușor

Fiind niște dispozitive electronice, atunci când rămânem fără baterie la țigara electronică pe care o folosim în fiecare zi trebuie doar să o conectăm la o priză. În funcție de producător și modelul de țigări electronice ales, acest proces poate dura chiar și 2 ore. Unele dispozitive, cu acumulatori mai mari, pot fi folosite pentru perioade lungi de timp, iar o încărcare completă poate dura ceva mai mult timp.

Au mai puține efecte adverse decât țigările clasice

Încă de când acestea au apărut pe piață s-au făcut foarte multe studii prin care s-a dovedit că fumătorii care se bucură de experiența vaping-ului au șanse mult mai mici să se îmbolnăvească decât fumătorii de țigări clasice. Acest lucru nu înseamnă că este o activitate sănătoasă, ci doar că este mai puțin nocivă. Pentru o sănătate de fier încercați să renunțați de tot la aceste experiențe.

Se pot folosi în spațiile închise

Legea care interzice fumatul în spațiile închise și în spațiile publice a speriat foarte mulți fumători și i-au făcut să se orienteze către aceste vaporizatoare care sunt permise în majoritatea cafenelelor, restaurantelor, a cluburilor și a hotelurilor. Pentru că nu eliberează fum, nici mirosul lor nu este unul neplăcut, ba dimpotrivă, aromele pot avea un miros foarte proaspăt.

Puteți folosi foarte multe arome

Persoanele care vapează, în momentul în care s-au plictisit de o anumită aromă, pot trece fără probleme la alta. Această industrie este una foarte puternică și lista aromelor este una interminabilă. Ba chiar mai mult decât atât, sunt și unele arome fără nicotină, potrivite pentru persoanele care nu sunt dependente de aceste dispozitive și le folosesc doar atunci când doresc să se relaxeze.

Lichidul țigărilor electronice poate avea arome care imită perfect gustul de citrice, mentă, țigară clasică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *