camera-spy

Daca ai nevoie de o camera spion, s-ar putea sa fii supus unei provocari destul de mari. Varietatea de astfel de camere este destul de mare, preturile sunt si ele diversificate iar informatiile pe care le poti gasi online sunt foarte variate.

Este bine sa stii sa triezi informatiile, in asa fel incat sa poti lua cea mai buna decizie atunci cand achizitionezi o camera spion.

Care sunt elementele pe care trebuie sa le ai in vedere?

– Calitatea de care ai nevoie. Daca vrei sa iti filmezi sotul sau sotia, atunci cand te inseala, nu ai nevoie de o calitate foarte mare. Este suficient sa ai o rezolutie prin care iti poti recunoaste partenerul de viata. Daca ai nevoie de o camera prin care sa poti citi un document, de la distanta, ai nevoie de o rezolutie impresionanta. Din fericire, exista ambele solutii pe piata si te poti bucura de eficienta, indiferent de calitatea de care ai nevoie.

– Rezistenta camerei. Ai nevoie de o camera pe termen scurt, pentru o singura misiune sau ai nevoie de o camera spion pe care sa o folosesti zilnic? Acest lucru poate sa decida care este rezistenta camerei. De regula, vei descoperi materiale plastice in compozitia camerelor, insa poti gasi si camere de metal, foarte rezistente.

– Sunetul. De multe ori, imaginile sunt suficiente. Alte ori insa, este nevoie si de sunet. O camera dotata cu un microfon spion poate sa fie mult mai eficienta si poate sa obtina mult mai usor informatiile de care ai nevoie.

– Infrarosu. Dotarea cu infrarosu reuseste sa ofere imagini pe timp de noapte. Daca stii ca informatiile de care ai nevoie se petrec noaptea, atunci ai nevoie de o camera dotata cu infrarosu. Iti poate oferi o eficienta foarte buna.

– Senzori de miscare. Este bine sa alegi o camera cu senzori de miscare. Cel mai probabil vei dori sa filmezi doar acele momente in care se intampla ceva. Acesti senzori detecteaza prezenta umana si pot sa filmeze doar cand o persoana este in camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *