aparat-dentar-dr-vodita

Putem fi de acord cu faptul ca un zambet perfect poate sa deschida multe usi. Zambetul este o arma esentiala daca lucrezi in vanzari sau pur si simplu daca doresti sa fii perceput cat mai bine de societate. Nu toata lumea se naste cu un zambet perfect, insa, problemele legate de pozitia dintilor fiind extrem de dese.

Tocmai din acest motiv, au aparut din ce in ce mai multe clinici ortodontice care monteaza aparate dentare. Cei care cauta un cabinet stomatologic in Bucuresti pentru a-si achizitiona un aparat dentar vor avea surpriza sa gaseasca zeci de solutii, care mai de care mai interesante.

Daca in trecut aparatul dentar era destinat exclusiv copiilor, astazi oricine poate sa il poarte, de la copii pana la adulti. Beneficiile pe care le aduce sunt imense:

  • Poate sa imbunatateasca zambetul. In felul acesta iti ofera o imagine mult mai buna.
  • Poate sa creasca increderea in propria persoana. De regula, cei care nu pot sa zambeasca cu toata gura au diverse probleme legate de mediul inconjurator. Aparatul dentar rezolva destul de usor acest lucru.
  • Poate sa creasca sanatatea dentara. Nu in ultimul rand, niste dinti strambi duc la probleme dentare serioase. Dat fiind faptul ca dintii intercalati, spre exemplu, nu permit un periaj corect, pot aparea carii si probleme mult mai grave.

Exista riscuri in ceea ce priveste aparatul dentar?

Partea buna este ca aparatele dentare sunt din ce in ce mai performante, reducand la maxim orice risc. Pentru cei care nu doresc sa se vada ca poarta aparate dentare exista inclusiv solutii linguale, care se pun in spatele dintilor, pastrand zambetul curat.

Poate singura neplacere a unui aparat dentar este cea legata de ingrijire. Un pacient care poarta aparat va trebui sa acorde mult mai mult timp ingrijirii dentare si va trebui sa foloseasca frecvent ata dentara, dusul bucal sau alte accesorii asemanatoare. De asemenea, va trebui sa mearga lunar la ortodont pentru ajustari.

Totusi, toate aceste neplaceri dureaza pana in doi ani si nu sunt atat de mari. Rezultatul insa, face ca totul sa merite.

Desi costul aparatelor dentare este destul de mare, in ultima vreme au inceput sa se ieftineasca, asadar, o astfel de solutie este pentru oricine, indiferent de buget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *